dissabte, 21 de març del 2015

Extraccions naturals...

Sempre he estat un clàssic fotogràficament parlant, es a dir, buscava un poster o postal en la "nostra nomenclatura" amb mes o menys éxit, amb més o menys sort i seguint amb més o menys encert les regles establertes de composició...

Pero últimament hem motiva les extraccions, els detalls... Aquesta nova motivació hem comporta molta observació, molta concentració i sobretot molta imaginació doncs la natura ens dona molts detalls, molts matissos que aporten molta creativitat.. Pero caram que n'es de dificil una bona fotografia en aquesta disciplina... Començo a valorar molt i molt alguns fotografs que fa anys que fan fotografia així i que potser son una mica incompresos perque no segueixen les regles, les tendencies i a nosaltres ens fa falta creativitat... Aixó si que és Art en paraules majúscules!









12 comentaris:

  1. Bones Esteve,

    Jo he provat algunes vegades aquest tipus de fotografía però no he aconseguit bons resultats. Seguiré practicant. Complicada abstracció amb un bon resultat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo encara pràctic oi tot i que vaig cometre l error de fer la amb el 70-200 a pols, doncs m agrada...

      Elimina
  2. Es veritat que fins que no et fiques a fer aquest tipus de fotografia no valores la seva dificultat.

    Bons colors.

    ResponElimina
  3. jajaja quins blaus més llampants. La iridiscència em recorda a la dels olis a l'aigua però aquest blau... ha de ser radiactiu segur!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els tocs grocs son els reflexes de la meva samarreta, i el blau era així en alguna zona suposo per efecte de la llum del sol doncs en altres zones era mes apagat....semblava oli de motor!

      Elimina
  4. Después de realizar un recorrido por tu blog, he quedado gratamente sorprendido, pues la belleza de tus publicaciones lo merecen, por tal motivo, tengo que felicitarte.

    Extraordinarios e imaginativos procesados …..

    Lo seguiré con gran interés.

    Enhorabuena y un afectuoso saludo desde Gran Canaria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bienvenido Andres!
      Muchas gracias por comentar y por los halagos...

      Elimina
  5. Una disciplina ben complicada en quan a composició, de tot el que he fet aquest hivern no m'ha agradat res!
    Salut!

    ResponElimina
  6. Bé a mi tambe hem passa el mateix pero no es pot ser tant critic que segur que alguna cosa tens, i al pujar-la podem opinar!

    ResponElimina
  7. Compte que això enganxa, com diu el Jordi, moltes vegades m'he sentit "frustrat" de no poder extreure l'essència de un lloc o detall, no és fàcil i a més si vols que destaqui molt més difícil, des del meu punt de vista i per l'estona que hi vàrem dedicar veig que un objectiu macro era imprescindible ;-)
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si noi, amb le macro hagues estat molt millor... De tot s'apren!

      Elimina